SELL spēles

25. - 26. maijā pašā Rīgas sirdī jeb vairāk gan tās malā, Biķerniekos norisinājās SELL spēles (studentu spēles) orientēšanās posmā, kur arī es ( Ilze Buža) kopā ar Kristapu Magoni un Andri Cānu piedalījāmies pārstāvot RTU vārdu.
Tā kā visi trīs bijām startējuši arī Meridiāna nakts stafetēs bija manāms nogurums un miega trūkums organismā. Bet tā kā diena bija pavēsa, prāts nedaudz apskaidrojās.
Kristaps pirmajā dienā - vidējā distancē - devās mežā kā pirmais no visiem dalībniekiem. Finišā uzrādot 15. labāko laiku no 30 skrējējiem. Andris bija nedaudz lēnāks ieņemot 20. vietu. Es savukārt ne tik sīvā konkurencē ieguvu 6.vietu no 19 dāmām.


Jāsaka, ka beigu daļā smadzenes bija pilnībā atslēgušās, kā rezultātā vienkārši sekoju pieķertajām meitenēm.
Rezultāti
Spliti
Otrajā dienā mūs visus lutināja lietus. Kā arī abi ar Kristapu tikām pie pirmajiem etapiem savās stafešu komandās.
Lai gan Kristaps vairāk pieredzējis šajā jomā, 1. kontrolpunktu meklēja par aptuveni 10 min ilgāk kā vajadzēja. Turpretim es izvēlējos 1.kp paņemt ar lielāku līkumu, toties droši pa takām. Rezultātā, abi distanci veicām diez gan vienmuļi jeb paši ar sevi.
Vienatnē skrienot nolēmu netrakot, tāpēc pēc salīdzinoši lēnā skrējiena biju pārsteigta, ka finišēju kā pirmā.
Andris veica 2. etapu, cenšoties labot Kristapa sastrādātās kļūdas, bet pats kļūdījās uz 6. punktu, kurš lai gan bija nepareizi iemarķēts un sagādāja problēmas lielākajai daļai puišu.
Kopvērtējumā diemžēl mana komanda (RTU) piekāpās LLU 1. komandai.
Savukārt, Kristapa-Andra komanda (RTU-2.) ierindojās 7. vietā.
Stafešu rezultāti
Kopumā skatoties: pirmo reizi visi trīs skrējām Biķernieku apvidū, kas pārsteidza ar ne tik vienkāršo reljefu. Un paldies arī Ozonam, it īpaši Anatolijam par interesantajām distancēm!


Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru