Daugavas kauss

Kā jau tas ir ierasts, Meridiāns, protams, nelaiž garām nevienu izdevību apmeklēt orientēšanās stafetes. Patiesībā nevienas sacensības netiek laistas garām... Lai nu kā, šoreiz uz Daugavas kausu devāmies vien 9 komandas. Toties mājās atvedām 15 medaļas!

V12 grupā norisinājās visspraigākās cīņas. Top 3 komandas cīnījās par medaļām līdz pat 3. etapa finišam. Alvīts devās distancē kā otrais, zaudējot Saldus komandai vairāk par minūti, tomēr finišā diemžēl pietrūka tik vien kā sekunde, lai mūsējie kāptu uz augstākā pakāpiena.
Arī grupā V145 līdz zelta medaļām pietrūka tikai dažas sekundes. Katrs etaps arvien vairāk un vairāk pietuvojās līderiem, bet... Lai arī kāds būtu teiciens par 'vissāpīgākajiem rezultātiem' - otrā taču ir pati labākā vieta!
Jauniešu grupās ar konkurenci bija tā pašvakāk. Kā V16, tā arī S18 tās bija tikai 2 komandas. Vispār ļoti līdzīgas situācijas. Abas mūsu komandas arī godam izcīnīja divas pirmspēdējās, tas ir, pirmās vietas, un pietam ar pamatīgu atrāvienu. Attiecīgi 22 un 30 minūtes.
Vislielākais prieks par pārliecinošu 1. vietu nopietnākajā sieviešu grupā - S21E. Vieda, Dace un Kristīne aiz sevis atstāja 7 komandas, turklāt ar 10 minūšu atrāvienu.

Alvis novērtē konkurentus

Edijs pie skatītāju punkta

Kristīne, Dace un Vieda apbalvošanā

Iegūto kūku jau domās apēduši Mārtiņš, Klāvs un Jēkabs

 Mūsu rezultāti:


1. vieta.
S18
Marta Jansona
Ieva Šķestere
Arta Martinsone

S21E
Vieda Lūsa
Dace Buža
Kristīne Kokina

V16
Jēkabs Knēts
Mārtiņš Šķesteris
Klāvs Linde

2. vieta.
V12
Edijs Dzalbs
Eduards Rudzītis
Alvis Grimza

V145
Ēriks Ūdris
Igors Bužs
Aigars Leiboms

4. vieta
V14
Daniels Stupaks
Kārlis Kaminskis
Kristaps Bruners

6. vieta
V120
Andris Dzalbs
Juris Knēts
Dagnis Kaņepe

V21E
Kristaps Magone
Jānis Naglis
Jānis Butāns

8. vieta
V21E
Emīls Dzalbs
Andis Malējs
Mārtiņš Platacis

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru