Meridiāns Rīgas Kausos


Rīgas Kausi jau krietni pirms sezonas sākuma tika sludinātas kā vienas no 2012. gada Latvijas orientēšanās sezonas kvalitatīvākajām, dalībnieku skaita ziņā apjomīgākajām un interesantākajām sacensībām. Šogad Rīgas Kausu pirmās dienas rezultāti tika skaitīti pasaules rangā (WRE), kā arī sacensībās tika nodrošināta GPS sekošana, lai cīņu padarītu interesantāku ne tikai sportistiem, bet arī skatītājiem. Meridiāns Rīgas Kausos startēja ar krietnu pulku jauno orientieristu, tāpēc no viņiem arī daži komentāri:



Emīls Dzalbs: "Sacensības bija noorganizētas ļoti labi, distances bija interesantas un gana sarežģītas. Diemžēl mans rezultāts bija slikts, šoreiz veselības dēļ."

Kārlis Kaminskis: "Laba organizācija, balvas arī labas. Kopumā man patika sacensības, taču, ja nebūtu otrajā dienā pieļāvis dažas kļūdas, būtu izcīnījis pirmo vietu. Apvidus nelikās pārāk grūts."

Kristīne Kokina vienīgā mūsu klubu pārstāvēja elites grupā. Viņas domas un komentārus varat palasīt Kristīnes blogā.

Rīgas Kausu kopvērtējuma olimpiskajā sešiniekā šoreiz iekļuva 12 Meridiāna sportisti:

6. vieta M10 grupā Renāram Šķesterim, W10 - Madarai Rudzītei.
5. vieta M10 grupā Kārlim Rudzītim, M40 grupā Valteram Kaminskim, kurš starp abu dienu startiem paspēja noskriet arī nakts stafetes Igaunijā.
4. vieta M12 grupā Edijam Dzalbam, M20 - Kristapam Magonem, W10 grupā Lindai Rudzītei.
3. vieta W18 grupā Martai Jansonai.
2. vieta M14 grupā Kārlim Kaminskim
1. vieta M50 grupā Igoram Bužam, M55 - Jurim Kokinam un W18 - Sandrai Grosbergai.

Ļoti maz līdz 6. vietai pietrūka divām mūsu kluba sportistēm - Aijai Alksnei un Kristīnei Kokinai. Kristīne 6. vietai un 50 eiro naudas balvai zaudēja mazāk kā minūti.



1. maijā mūsējie startēs Latvijas čempionātā nakts orientēšanās turpat Baldonē. Un jau 18. maijā visus gaidīsim Meridiāna jauktajā nakts stafetē Cēsīs!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru