Rīgas kausi 2013

Domāju, ka ikkatram, kurš kaut reizi ir startējis Magnēta/Ausekļa rīkotajās sacensībās, tās saistās ar ļoti ātru un detalizētu apvidu (parasti), augstu kvalitāti par adekvātu cenu un lielu dalībnieku skaitu, kas nozīmē arī lielu konkurenci. Rīgas kausi 2013 nebija izņēmums - uz starta līnijas stājās gandrīz 600 dalībnieku. Ļoti spraiga izvērtās cīņa par naudas balvām elites grupās, kur šogad startēja daudz spēcīgu sportistu ne tikai no Baltijas valstīm. Sacensību augsto organizācijas līmeni apliecināja arī iespēja sekot līdzi 18-20-21E grupu sportistu gaitām mežā, jo tika pielietota GPS sekošana un radio punkti, kas sacensības padarīja aizraujošas arī tiem, kas šajās grupās nestartēja. Meridiāna kuplais pulks uz Buļļu salu devās ar diviem busiņiem un vairākām mašīnām, tāpēc, protams, arī godalgoto vietu šoreiz krietni vairāk.



Divu dienu kopvērtējuma labākie rezultāti:

Renārs Šķesteris 3. vieta (M10)
Edijs Dzalbs 3. vieta (M14)
Valters Kaminskis 2. vieta (M40)
Juris Kokins 1. vieta (M55)
Dina Palsa 1. vieta (W10)
Beatrise Reiziņa 2. vieta (W10)
Ieva Šķestere 1. vieta (W18)
Sandra Grosberga 1. vieta (W20)
Nora Ķibilda 3. vieta (W21A)

Elites grupās:

Andris Cāns 18. vieta
Kristīne Bertuka 6. vieta
Zanda Abzalone 8. vieta

Sacensību noslēgumā notika numuru loterija, kurā tika izlozēts Garmin pulkstenis, un laimīgā šoreiz bija mūsu pašu Aija Alksne! Tagad jāsāk būs trenēties!










Piektdien tiks sadalītas pirmās vasaras sezonas LČ medaļas Latvijas čempionātā nakts orientēšanās, taču sestdien un svētdien visi, kas dod priekšroku skriešanai dienā, varēs izskrieties OK Aronas kausos!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru