Estonian Winter Games

Šajā nedēļas nogalē (2.-3. marts) pieci meridiānisti piedalījās OK Võru organizētajās ziemas sporta spēlēs Haanjas apkārtnē.
Aizbraucot līdz sacensību vietai diena šķita, ka būs ļoti jauka, jo saule spīdēja un nebija nesamērīgi auksts.
Pirmajā dienā  interesanta izloze, jo Dace B. un Juris K. startēja vienā minūtē, tā pat es ( Ilze B.) un Aigars L. Vienīgi Igors B. vienatnē ar sevi.
Trases stāvoklis nebija ideālākais kādu esmu redzējusi - mīksts, padziļš sniegs, ar nūjām atgrūšanās gandrīz neiespējama, jo gali dūrās līdz pat zemei. Jāsaka, ka tā vairāk bija mīcīšanās pa špūrēm, kā slēpošana, vismaz man.



Karte no 1.dienas
 M45 grupā 1. dienā rezultāti sekojoši:
7.vietā - Juris Kokins 18:38
8.vietā - Aigars Leiboms 19:09
9.vietā - Igors Bužs 20:43
N21 grupā:
7.vietā - Dace Buža 27:49
12.vietā - Ilze Buža 30:19
Sīkāk rezultāti apskatāmi šeit!
Otrajā sacensību dienā starts tika pārcelts uz vēlāku laiku, jo bija gaidāms putenis. Ierodoties sacensību centrā diena neizskatījās nemaz tik jauka kā iepriekšējā. Es personīgi "izbaudīju" savu agro starta minūti (11:33 - 3. starta minūte). Slēpojot jau pirmos metrus bija gandrīz neiespējami saredzēt kur jābrauc, jo vējš pūta acīs sniegu, arī špūres, lai ieraudzītu dažviet bija jāņem talkā iztēle, citu viet, vienkārši jāuzņem virziens un uz priekšu, krizdama klupdama. Šķiet, ka pats izmisīgākais solis šajās sacensībās bija slēpju noņemšana, jo tas noteikti nebeidzās īpaši labi lielākajā daļā gadījumu.
Cik zināms Juris Kokins, kurš startēja 12:46, saskārās ar pavisam citu problēmu. Tā kā starts jau bija vaļā vairāk kā stundu, tad distancē bija devusies lielākā daļa dalībnieku, kā rezultātā, lai apsteigtu cilvēku pūļus pret kalnu, vai no kalna bija gandrīz vai neiespējami, vairāk jau neiespējami. Galu galā tas nebeidzās labi, tika saplēsta planšete, un ar to arī beidzās vēlme turpināt distanci.
Karte no otrās dienas
M45 otrās dienas rezultāti:
2.vieta - Aigars Leiboms 35:10  (Hip hip urrā!)
9.vieta - Igors Bužs 40:50
DSQ - Juris Kokins
N21 grupā:
7.vieta - Dace Buža 01:07:19
11.vieta - Ilze Buža 01:18:08
Sīkāk rezultāti apskatāmi šeit!
 Ilze Buža
 Igors Bužs
 Juris Kokins un Igors Bužs

Treniņš, nepavisam viegls, aizvadīts, lai šajā nedēļas nogalē Madonas apkārtnē pacīnītos par Latvijas čempionu tituliem.
Tiekamies tur!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru