Par gada noslēguma pasākumu

Šobrīd vēlamies noskaidrot par Meridiāna kluba biedru noslēguma pasākuma rīkošanu. Ja kādam ir idejas, ieteikumi un varbūt telpas, kur varētu organizēties (~ 50 cilvēkiem) lūgums padot ziņu Jurim Knētam, Jānim Naglim vai Jānim Butānam. Paredzētais laiks nedēļa pirms vai nedēļa pēc LOF gada balles 24.11. vai 08.12.

11 comments:

  1. Labāk rīkot ātrāk, jo tad ir lielāka iespēja, ka nebūs sniegs un viesu māju īpašniekiem nebūs pieprasījuma. Līdz ar to cena būs lētāka. Kā iespējamās vietas ienāca prātā Rakši, Mežrozes, Laimes ligzda. Kaut kā pirms tam gribētos arī nedaudz paskriet pa mežu ar karti :-)

    AtbildētDzēst
  2. Doma, protams, nav slikta, bet šoreiz vēlējāmies tādu svinīgāku kopā sanākšanu bez pirts iešanām un skriešanas.
    + lai nav jābrauc ar transportu, kad lielākā daļa var sanākt!
    Varbūt vēl kādam raisās idejas?

    AtbildētDzēst
  3. Svinīgāka pasēdēšana....hmmm..izklausās pēc vienkāršas dr..opes bez skriešanas un pirts :-)

    AtbildētDzēst
  4. Varam kopīgi paskriet pirms pasākuma, karti atradīsim.
    Par pirti- redzēs kā būs ar finansēm!

    AtbildētDzēst
  5. Laikam jau plus par labu 24.11. būtu iespēja iztikt bez sniega un arī kāda Meridiāna aktīvistu grupa varētu nogatavoties LOF ballei, kas kā zināms paredzēta 01.12.
    Pagājušajā gadā Meridiāns tika pārstāvēts 4-ratā!

    Pirts būtu pasākuma vietas opcija, nevis bonus.
    Piedāvāju noorganizēt miniRogainingu 2-3 stundas pirms galvenās daļas.
    Galvenais plus šādai aktivitātei: visi reizē sāk un reizē beidz!

    AtbildētDzēst
  6. Man arī patiktu 24. novembris un skriešana, manuprāt, arī būtu vajadzīga.

    AtbildētDzēst
  7. Valtera piedāvājums ir atbalstāms. Patika, kā Valmierā to rīkoja. Bet ne ilgāk kā 2h.

    AtbildētDzēst
  8. 24.11. nebūtu prāta darbs vairs rīkot, jo šādu pasākumu jāizsludina ir ātrāk, tā kā galvenā doma ir, ka pasākumu vajag, tad tas jāizsludina ir iespējami drīz un 08.12. ir tuvākais datums ko mēs varētu izsludināt šobrīd, lai spētu sasaukt iespējami daudz laureātu. Man nekas nav pret parastu dropi arī! Bet, ja gribam skriet un neraizēties pa sniegu, kas diez vai nokritīts, tad pasākumu varētu organizēt arī Priekuļos OC, kur var uzkāpt arī uz slēpēm, pirts arī tur ir manīta, bet nezinu kā viņiem ar lielāku telpu, nekad neesmu uzkāpis augšā. Tomēr, tā kā transports neiet kopā ar dropi, tad domāju mums ir jārīko kādā no Meridiāna centriem, t.i.: Cēsīs vai Straupē. Arī jauniešus, kas ir lielākā daļa laureātu, vismaz no vienas puses nebūtu jātransportē. Vispār šāds pasākums varētu nebojāt nedēļas nogali un notikt piektdienas vakarā, arī skolas autobusu varētu izmantot Pārgauju (es tikai minu), Vēl būtu labi, ja jaunatne nevis garlaikotos, bet viņiem būtu, kur izklaidēties. Visi iepriekš minētie faktori velk uz to, ka mums ir vajadzīga zāle, kurā Andis uzrīkotu zāles orientēšanos (zinu, ka viņš to vēlas), un jebkurā zālē var nolikt arī galdus, kur kaut ko ēst un dzert, utt... Tagad tikai jāpadomā par mājīgāko zāli, varbūt ir tāda, kurā ir pietiekami liela banketu zāle. Tā kā nomas laiks nebūtu bezgalīgs, tad iekarsušākie biedri varētu turpināt iekarot Cēsu viesmīlīgās kafejnīcas. Nu tādas garākas pārdomas.

    AtbildētDzēst
  9. Būtu jau jauki, ja apbalvošanā piedalītos arī Edgars Bertuks, vismaz kādu uzrunu teiktu!

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. ...ar lūgumu uzņemt viņu Meridiāna biedru rindās?!

      Dzēst
  10. Pēc oficiālas informācijas pasākums notiks 08.12. Priekuļos, par sākuma laiku un norises vietu drīz uzzināsiet!

    AtbildētDzēst