Pieteikšanās sporta jakām

Pieteikšanās forma - lapas apakšdaļā
Šobrīd ir atsūtīts paraugs kāda varētu būt jaka no Asics firmas (speciāli komandu pasūtījums nav pieejams veikalos).

Cena jakai ap 27 Ls + uzdruka (šobrīd pēc mūsu pasūtījuma domājām likt lielu uzrakstu Meridiāns priekšā un logo (murmuli aizmugurē, izšujot lielos apmēros- par izšūšanu cena 10 ls)





1. Aicinu Jūs atsūtiet vai vēlaties iegādāties jaku;
2. Lūgums atsūtīt izmērus pēc dotās izmēru tabulas (jo nav pieejamas jakas pielaikošanai)
3. vai esat ar mieru maksāt 10 ls par izšūšanu tik lielam uzrakstam, iespējas ir samazināt uzrakstu un nedaudz murmuli. tad cena būt par 1/3 izšūšanai lētāk?


Bildes no Meridiāna piedzīvojumiem Jukolā 2012

Šā gada 16.-17. jūnijā Somijā, Helsinku pievārtē norisinājās lielākās orientēšanās stafetes pasaulē - Jukola. Turklāt šīs bija lielākās stafetes arī pašas Jukolas pastāvēšanas vēsturē. Arī mūsu klubs šajās sacensībās piedalās nu jau vairāk nekā 20 gadus. Tradīcijas lauzt nedrīkst, un šogad uz Jukolu devāmies 3 vīru komandas (katrā 7 vīri) un 2 meiteņu komandas (katrā pa četrām dalībniecēm).

Un lūk arī fotogrāfijas no Daces fotoaparāta:

Treniņu iespējas

No 19.06.-21.06. piedāvājam piedalīties atklātajos treniņos, uzlabot savas orientēšanās prasmes un  gatavoties "Kāpa" 3dienu sacensībām Straupes pagasta "Mārkulīčos".

Programma: 19.06. 16:00- Meridiāns 12. kārta;
                                19:00- Leģendu skrējiens. Kopējais starts. Dalībniekiem kartē iezīmēts apvidus, kurā izvietoti KP. Zināmas KP leģendas. Noteiktā laikā jāapmeklē iespējami daudz KP. Jācenšas iekļauties kontrollaikā, to pārtērējot tiek piešķirtas soda minūtes.