Par skriešanas krekliem


Skriešanas krekli pasūtīti, nu laiks samaksāt par tiem: krekls ar īsām rokām 15Ls, ar garām 18Ls.

Samaksu veikt skaidrā naudā Meridiānā vai Jurim Knētam, Jānim Naglim, Valteram Kaminskim vai Andim Malējam.

Par Jaukto nakts orientēšanās stafeti – Meridiānam 40

Šogad Cēsu orientēšanās klubs atzīmē savu 40 gadu jubileju. Par prieku sev un draugiem no citiem orientēšanās klubiem nolēmām atzīmēt šo notikumu īpaši. Tādēļ 18.maijā Cēsīs notika Latvijā sen nebijis notikums – Jauktā nakts orientēšanās stafete. Lai iepriecinātu sacensību dalībniekus, meklējām īpašu un nozīmīgu vietu sacensību centram. Un kur nu vēl labāka vieta par Pils parka estrādi seno Cēsu pilsdrupu pašā pakājē!



Daugavas kauss

Kā jau tas ir ierasts, Meridiāns, protams, nelaiž garām nevienu izdevību apmeklēt orientēšanās stafetes. Patiesībā nevienas sacensības netiek laistas garām... Lai nu kā, šoreiz uz Daugavas kausu devāmies vien 9 komandas. Toties mājās atvedām 15 medaļas!

Cēsu pavasaris 2012

28. aprīlī pirmo reizi piedalījos kādā no Cēsu skrējieniem. Sacensību centrā satiku arī citus kluba biedrus. Lai arī katrs startējām zem citādāka vārda, esam un būsim meridiānisti vienmēr un visur.

Jaunākie dalībnieki startēja visagrāk, un V12 grupā pirmo vietu izcīnīja Alvis Grimza, bet otrajā vietā, ja nemaldos ierindojās Matīss Platacis.

Un tad jau pienāca arī pārējo skrējēju starta brīdis. Nebiju ieņēmusi īpaši veiksmīgu starta vietu, tāpēc sākumā skrienot pa Palasta ielu vairāk bija jākoncentrējās uz manevrēšanu starp cilvēkiem un centieniem nepakrist.