Meridiāns Rīgas Kausos


Rīgas Kausi jau krietni pirms sezonas sākuma tika sludinātas kā vienas no 2012. gada Latvijas orientēšanās sezonas kvalitatīvākajām, dalībnieku skaita ziņā apjomīgākajām un interesantākajām sacensībām. Šogad Rīgas Kausu pirmās dienas rezultāti tika skaitīti pasaules rangā (WRE), kā arī sacensībās tika nodrošināta GPS sekošana, lai cīņu padarītu interesantāku ne tikai sportistiem, bet arī skatītājiem. Meridiāns Rīgas Kausos startēja ar krietnu pulku jauno orientieristu, tāpēc no viņiem arī daži komentāri:

53. Jüriööjooks


1991. gadā Meridiāns ieguva 1.vietu
1998. gadā Meridiāns ieguva 2.vietu
2012. gadā mēs atgriezāmies apskatīties , kas ir mainījies.

Ziemeļu divdienas '12

Salīdzinoši ar Kurzemes pavasari uz Ziemeļu divdienām ieradušo meridiānistu skaits bija palielinājies līdz 36 skriet gribētājiem. Iespējams tāpēc, ka sniegputeni 2.dienā vairs nesolīja, bet varbūt vienkārši tāpēc, ka sacensības notika daudz tuvāk. Bet fakts ir un paliek fakts. No 36 kluba biedriem tieši ceturtā daļa jeb 9 meridiānisti kāpa uz pedestāla, kas, manuprāt, ir labs rādītājs, pie tam 4. vietā palika vēl 5 mūsējie.

Kluba biedru reģistrācija


Sākam esošo Meridiāna biedru pārreģistrāciju kā arī jauno biedru reģistrāciju. Šis solis nepieciešams, lai sakārtotu esošo biedru datubāzi kā arī, lai veicinātu visu biedru iesaisti kopējos kluba pasākumos un projektos.

Reģistrācijas veidlapa atrodama sadaļā 'BIEDRIEM' lapas augšējā izvēlnē (spiest šeit, lai nokļūtu tieši uz veidlapu). Pieteikties var arī Meridiāna sacensībās. Anketu var saņemt pie Meridiāna reģistrācijas telts.

Meridiāna orientēšanās tērpi

Līdz 10. aprīlim biedri var pieteikties Meridiāna jaunajiem formas tērpiem - krekliem īsām/garām rokām, biksēm un treniņa jakām. Orientējošās cenas ir šādas: krekli īsām rokām LVL 15, krekli garām rokām LVL 18, bikses bez apdrukas LVL 17, treniņu jakas  LVL 30. 

Bērni dodas mežā.

Tā kā vēl pieturas auksts laiks - bērnu skoliņu atsāksim līdz ar siltāka laika tuvošanos! Sekojiet informācijai!

Sakarā ar izrādīto interesi, šogad tiek piedāvāta jauna iespēja skrienošajiem vecākiem un mazajiem censoņiem. Kamēr māmiņa un tētis skrien, bērns var doties mežā skolotāja pavadībā.