Sezona ir atklāta!

Šķiet, ka vēl tikai nesen piedalījos Latvijas čempionātā maratonā, bet paskaties, jau pienācis 27. marts un Meridiāns uzsācis jaunu sezonu, kas solās būt neierastāka kā citus gadus. Kāpēc? Tas lai vēl paliek noslēpumā!
Diena iesākās pelēcīgi, un lietus arī neizpalika. Tomēr tas netraucēja ne man, ne citiem orientēšanās mīļotājiem sapulcēties uz Meridiāna iesildīšanās kārtu Siļķēs. 

Iesildīšanās kārta

Meridiāna iesildīšanās kārta norisināsies šā gada 27. martā Siļķu mežā. Dalībniekiem tiks piedāvātas trīs distances ar atšķirīgiem garumiem un grūtības pakāpēm (jauniešiem vēlamais vecums ir no 12 gadiem).
Starts “Meridiāna 2012 iesildīšanas kārtā”, tiks dots no plkst. 16.00-18.00.


Dalībnieki paši ir atbildīgi par savu veselības stāvokli. Distanci, kuru veikt, dalībnieks izvēlas atbilstoši vecumam un sagatavotībai. Lai piedalītos sacensībās, Jums jāiegādājas karte. Sacensībās tiks izmantota EMIT atzīmēšanās sistēma. EMIT kartes īre Ls0,50. Īrējot E-KARTI, dalībnieks to pēc sacensībām atdod sacensību organizatoriem.


Meridiāns-2011 uzvarētāju apbalvošana

Visi pērnās sezonas uzvarētāji tiek aicināti uz Meridiāna-2012 iesildīšanās kārtu, kas norisināsies 27.martā Siļķu mežā. Meridiāns-2011 uzvarētāju apbalvošana notiks plkst. 17:00.

Meridiāna jaunā lapa

Sākot jauno sezonu, Meridiāns ķēries klāt pie savas mājas lapas pilnveidošanas. Lapā joprojām pieejama informācija par Meridiāna sacensībām, bet tagad viedtālruņu lietotāji, atverot zem kartes esošo saiti "Atvērt savā viedtālrunī", varēs iegūt precīzas koordinātes nākamajai Meridiāna sacensību starta vietai. Līdz ar to, ar tālrunī iebūvētā GPS navigatora palīdzību to atrast būs daudz vieglāk. Tāpat mājas lapa tiks papildināta būtiski ar kluba biedru aktivitātēm un jaunumiem. Pašas jaunākās ziņas tiek atspoguļotas no Meridiāna Twitter mikrobloga. Tiem, kas lieto Twitter - Meridiāna adrese ir twitter.com/MeridiansLV. Savukārt, tiem kas nelieto, šīs ziņas var apskatīt arī Meridiāna māja lapā meridians.lv. Turpmāk mājas lapā būs arī jauni raksti par Meridiāna aktivitātēm, plāniem un sacensību atskatiem. Kā arī visi, kas vēlas diskutēt par kādu svarīgu kluba jautājumu - var doties uz Sarunu lapu un izteikt viedokli. Lapa vēl ir tapšanas stadijā, un citas sadaļas vēl top.